Direction.

Directions: Study the graph given below to answer these questions.

1993

1994

1995

1996

C. 1995

manufacturing cost

1993 = 160 × 130 = Rs. 20800 million

1994 = 150 × 170 = Rs. 25500 million

1995 = 195 × 190 = Rs. 37050 million

1996 = 160 × 210 = Rs. 33600 million

Now, we apply Profit = sales cost, we get least profit earned in the year 1995

Pearl

Ruby

Topaz

Sapphire

1998

2000

1999

Cannot be determined

A has 4 possible total score

D has 4 possible total score

B has 2 possible total score

D has 3 possible total score

A

B

C

D

3600

90

140

115

March

September

July

May

Data insufficient

17 : 03

16 : 41

16 : 58

25 : 16 : 19

16 : 25 : 19

19 : 16 : 25

6 : 5 : 1

1

2

3

4

1.5%

2%

2.5%

0.94%

11.43

15.65

9.63

17.34

1992

1993

1994

1995

June

April

May

July

Only school-A

Only School-B

Both school-A and school-B

Both school-A and school-C

Geeta

Seeta

Ram

Shyam

25

50

100

200

Economic

Social

Aesthetic

None of the above.

Geeta

Seeta

Ram

Shyam

100

200

250

300

3.27%

2.5%

1.5%

2%

2,75,000

2,70,000

3,14,000

2,47,000

1998-99

1997-98

1996-97

1995-96

Foodie

Dhaba

Lazeez

Sarson

31 : 33

33 : 31

34 : 31

14 : 11

38000

48000

42000

None of these

1994

1995

1992

1993

Rs. 27

Rs. 30

Rs. 35

None of these

40%

50%

90%

120%

28

30

36

25

1991

1992

1993

1994